トップページ > Find Materials > Material Details

Material Details

Material Information

Title 食品添加物用語の基礎知識
Title (Reading) ショクヒン/テンカブツ/ヨウゴ/ノ/キソ/チシキ
Subtitle 食品添加物600種類の危険度がわかる
Subtitle (Reading) ショクヒン/テンカブツ/ロッピャク/シュルイ/ノ/キケンド/ガ/ワカル
Author 小薮/浩二郎∥監修
Author (Reading) コヤブ,コウジロウ
著作 食品添加物用語の基礎知識
Publisher 笑がお書房
Publisher メディアパル(発売)
Publication Date 2021.11
Number of Pages, etc. 287p
Dimensions 21cm
Price \1818
ISBN 978-4-8021-3292-3
Content Description 「甘味料」「保存料」といった用途名併記の添加物から、「乳化剤」「酸味料」といった一括表示の添加物、「タンパク質加水分解物」などの法令上の非添加物まで、使用基準や安心度とともに詳しく解説する。
NDC 9 498.519
NDC 10 498.519
Intended Audience 一般(L)
資料形式 用語解説(E01)
待機中

Storage Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181164096 Tamaho 498.5 シ General Books  
Reservation Count 0
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.