トップページ > Find Materials > Material Details

Material Details

Material Information

Title いちばんやさしい魚の食べ方
Title (Reading) イチバン/ヤサシイ/サカナ/ノ/タベカタ
Subtitle 手をかけないから、おいしい
Subtitle (Reading) テ/オ/カケナイ/カラ/オイシイ
Author 飛田/和緒∥〔著〕
Author (Reading) ヒダ,カズオ
Author Introduction 東京生まれ。
Publisher オレンジページ
Publication Date 2024.11
Number of Pages, etc. 114p
Dimensions 25cm
Price \1600
ISBN 978-4-86593-691-9
Content Description 「切り身」と「刺し身」を使った、毎日作りたくなる簡単なメニューから、ごちそうストックまで、春夏秋冬のおいしい魚介レシピを紹介。『オレンジページCooking』掲載に加筆・修正。
NDC 9 596.35
NDC 10 596.35
Intended Audience 一般(L)
待機中

Storage Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181175181 Tamaho 596.35 ヒ General Books  
191020877 Toyotomi 596.35 ヒ General Books  
Reservation Count 0
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.