トップページ > Find Materials > Material Details

Material Details

Material Information

Title 家庭で作れるスリランカのカレーとスパイス料理
Title (Reading) カテイ/デ/ツクレル/スリランカ/ノ/カレー/ト/スパイス/リョウリ
Author 香取/薫∥著
Author (Reading) カトリ,カオル
Author Introduction 東京生まれ。インド・スリランカ料理研究家。キッチンスタジオペイズリー主宰。スパイスの普及とインド及びスリランカの文化や料理の紹介に取り組む。著書に「薫るスパイスレシピ」など。
著作 家庭で作れるスリランカのカレーとスパイス料理
Publisher 河出書房新社
Publication Date 2025.4
Number of Pages, etc. 79p
Dimensions 26cm
Price \1720
ISBN 978-4-309-29487-2
Content Description ココナッツや豊富な野菜類に加え、薬効のあるハーブやスパイスを多用するスリランカの料理。肉と魚介、野菜のカレーをはじめ、サイドディッシュやスナック&スイーツなど、スリランカの本場の味をおいしく再現したレシピ集。
NDC 9 596.22
NDC 10 596.22
Intended Audience 一般(L)
待機中

Storage Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181176901 Tamaho 596.22 カ General Books  
Reservation Count 0
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.