トップページ > Find Materials > Material Details

Material Details

Material Information

Title 家庭で作れる南インドのカレーとスパイス料理
Title (Reading) カテイ/デ/ツクレル/ミナミインド/ノ/カレー/ト/スパイス/リョウリ
Author 香取/薫∥著
Author (Reading) カトリ,カオル
Author Introduction 東京生まれ。インド・スパイス料理研究家。キッチンスタジオペイズリー主宰。スパイスの普及とインド及びスリランカの文化や料理の紹介に取り組む。著書に「薫るスパイスレシピ」など。
著作 家庭で作れる南インドのカレーとスパイス料理
Publisher 河出書房新社
Publication Date 2025.4
Number of Pages, etc. 79p
Dimensions 26cm
Price \1720
ISBN 978-4-309-29488-9
Content Description ココナッツオイルの甘い香り、スパイスやハーブが醸し出す独特の味わいで、日本でも人気沸騰の南インド料理。スパイス料理研究家が、南インド各地を訪ねて研究した、本場の絶品メニューのレシピを紹介する。
NDC 9 596.22
NDC 10 596.22
Intended Audience 一般(L)
待機中

Storage Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181176902 Tamaho 596.22 カ General Books  
Reservation Count 0
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.