トップページ > Find Materials > Material Details

Material Details

Material Information

Title 気になる脂質早わかり
Title (Reading) キ/ニ/ナル/シシツ/ハヤワカリ
Subtitle 体によい“あぶら”のとり方がわかる
Subtitle (Reading) カラダ/ニ/ヨイ/アブラ/ノ/トリカタ/ガ/ワカル
Author 川端/輝江∥監修・解説
Author (Reading) カワバタ,テルエ
Author 女子栄養大学出版部∥編
Author (Reading) ジョシ/エイヨウ/ダイガク/シュッパンブ
Series FOOD&COOKING DATA
著作 気になる脂質早わかり
Publisher 女子栄養大学出版部
Publication Date 2025.10
Number of Pages, etc. 143p
Dimensions 21cm
Price \1600
ISBN 978-4-7895-0233-7
Content Description 食品に含まれる脂質の中身の大部分は脂肪酸で、異なる質の脂肪酸同士をバランスよく食生活にとり入れることが健康の維持・促進のために大切。日常的によく利用する食品について、脂質量とおもな脂肪酸の含有量を紹介します。
NDC 9 498.55
NDC 10 498.55
Intended Audience 一般(L)
待機中

Storage Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181178478 Tamaho 498.55 キ General Books  
Reservation Count 0
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.