トップページ > Find Materials > Material Details

Material Details

Material Information

Title 発酵でかなえるおもてなし料理
Title (Reading) ハッコウ/デ/カナエル/オモテナシ/リョウリ
Subtitle 薬膳を生かした、体整う季節の華やかレシピ
Subtitle (Reading) ヤクゼン/オ/イカシタ/カラダ/トトノウ/キセツ/ノ/ハナヤカ/レシピ
Author こいけ/かおる∥著
Author (Reading) コイケ,カオル
Author Introduction 福島県福島市出身。発酵・食養料理家。「食養料理天使の台所」を主宰。料理教室プラットフォーム『My Kitchen』顧問。著書に「麹の発酵クリームと発酵おやつ」がある。
Series 天使の台所
Publisher 旭屋出版
Publication Date 2025.10
Number of Pages, etc. 111p
Dimensions 26cm
Price \2300
ISBN 978-4-7511-1545-9
Content Description 家庭で気軽に取り入れられる、発酵と薬膳の知恵を組み合わせたレシピ集。毎日のおかずに応用できることはもちろん、おもてなし料理として活躍するヘルシーな料理を、春夏秋冬ごとに紹介する。
NDC 9 596.4
NDC 10 596.4
Intended Audience 一般(L)
待機中

Storage Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181178569 Tamaho 596.4 コ General Books   Checked Out
Reservation Count 0
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.