Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181107911 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | 596 シ | General Books |
Title | 食材の切り方大図鑑 |
---|---|
Title (Reading) | ショクザイ/ノ/キリカタ/ダイズカン |
Subtitle | CuttinG |
Subtitle (Reading) | カッティング |
Author | 辻調理師専門学校∥監修 |
Author (Reading) | ツジ/チョウリシ/センモン/ガッコウ |
Publisher | 講談社 |
Publisher (Reading) | コウダンシャ |
Base Price | ¥7500 |
ISBN | 4-06-216555-6 |
Number of Pages, etc. | 599p |
Dimensions | 27cm |
NDC | 596 |
Content Description | 魚介・肉・野菜・フルーツ・チーズなど、日本・西洋・中国料理の187種類の食材のさばき方・切り方を網羅。食材の切り方を活かす和・洋・中の料理211品のレシピも掲載。 |