Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

南極料理人の使いきりレシピ 食べ残しゼロ!

  • Content Introduction 南極では食材をすべて使いきる! 「いいかげんは良い加減」をポリシーにする南極料理人が、冷蔵庫にあるありふれた食材から作る料理や、お弁当にも使える常備菜などを紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
91113993 Tatomi 閉架書庫 596 ニ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 南極料理人の使いきりレシピ
Title (Reading) ナンキョク/リョウリニン/ノ/ツカイキリ/レシピ
Subtitle 食べ残しゼロ!
Subtitle (Reading) タベノコシ/ゼロ
Author 西村/淳∥著
Author (Reading) ニシムラ,ジュン
Publisher 光文社
Publication Date 2011.9
Number of Pages, etc. 95p
Dimensions 26cm
Price ¥1200
ISBN 978-4-334-97662-0
Content Description 南極では食材をすべて使いきる! 「いいかげんは良い加減」をポリシーにする南極料理人が、冷蔵庫にあるありふれた食材から作る料理や、お弁当にも使える常備菜などを紹介する。
NDC 9 596
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<西村/淳∥著>
1952年北海道生まれ。第30次南極観測隊、第38次南極観測隊に参加。海上保安学校の教官をつとめ、辞職後、札幌に戻り「オーロラキッチン」設立。著書に「面白南極料理人」など。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page