Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181121030 | Tamaho | 一般⑪ | 648 バ | General Books |
Title | 馬肉新書 |
---|---|
Title (Reading) | バニク/シンショ |
Subtitle | 基本知識と技術、保存版レシピ集 |
Subtitle | 知られざる馬肉のすべて |
Subtitle (Reading) | キホン/チシキ/ト/ギジュツ/ホゾンバン/レシピシュウ |
Subtitle (Reading) | シラレザル/バニク/ノ/スベテ |
Author | 日本馬肉協会∥監修 |
Author (Reading) | ニホン/バニク/キョウカイ |
Author | 旭屋出版編集部∥編 |
Author (Reading) | アサヒヤ/シュッパン |
Publisher | 旭屋出版 |
Publisher (Reading) | アサヒヤ/シュッパン |
Base Price | ¥2200 |
ISBN | 4-7511-1021-8 |
Number of Pages, etc. | 143p |
Dimensions | 28cm |
NDC | 648.29 |
Content Description | プロの調理人及び飲食店経営者に向けた、馬肉に関する専門書。多彩な馬肉料理のレシピ、馬肉に関する基本知識や部位別の特徴、衛生管理のノウハウ、現代の馬肉専門店などを紹介する。 |