Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181125748 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | 673 ヤ | General Books |
Title | 焼肉メニュー事典 |
---|---|
Title (Reading) | ヤキニク/メニュー/ジテン |
Author | 旭屋出版編集部∥編 |
Author (Reading) | アサヒヤ/シュッパン |
Publisher | 旭屋出版 |
Publisher (Reading) | アサヒヤ/シュッパン |
Base Price | ¥3500 |
ISBN | 4-7511-1065-2 |
Number of Pages, etc. | 240p |
Dimensions | 26cm |
NDC | 673.972 |
Content Description | 牛のカルビ、ロース、ロイン、小分割部位、タン、ハラミ、内臓肉のメニューのほか、牛以外の肉と盛り合わせ、人気焼肉店の商品化術などを紹介する。「焼肉店」第16集~第21集に掲載されたメニューを再編集。 |