Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

コーヒーの科学 「おいしさ」はどこで生まれるのか ブルーバックス B-1956

  • Content Introduction コーヒーの独特の香味はどのように生まれるのだろうか。自家焙煎店で培われた職人の技術と知恵を科学の視点で徹底分析。科学論文に基づく知見を踏まえて、コーヒーのさまざまな謎に迫る。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181138189 Tamaho 一般新書① 619 タ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title コーヒーの科学
Title (Reading) コーヒー/ノ/カガク
Subtitle 「おいしさ」はどこで生まれるのか
Subtitle (Reading) オイシサ/ワ/ドコ/デ/ウマレル/ノカ
Author 旦部/幸博∥著
Author (Reading) タンベ,ユキヒロ
Publisher 講談社
Publisher (Reading) コウダンシャ
Base Price \1080
ISBN 978-4-06-257956-8
Number of Pages, etc. 317p
Dimensions 18cm
NDC 619.89
Content Description コーヒーの独特の香味はどのように生まれるのだろうか。自家焙煎店で培われた職人の技術と知恵を科学の視点で徹底分析。科学論文に基づく知見を踏まえて、コーヒーのさまざまな謎に迫る。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page