Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

最新食品工場の衛生管理がよ~くわかる本 河岸式管理法で食の安全・安心を守る! 図解入門ビジネス

  • Content Introduction 食品工場の常識を正し安全を向上させる! 食品工場の危機・品質管理、必要な教育やルール、危機管理上準備しておくこと、異物・毛髪混入防止の対処法、クレーム処理まで、食品事故をなくすための秘訣を解説する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181138528 Tamaho 閉架書庫(一般) 588 カ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 最新食品工場の衛生管理がよ~くわかる本
Title (Reading) サイシン/ショクヒン/コウジョウ/ノ/エイセイ/カンリ/ガ/ヨーク/ワカル/ホン
Subtitle 河岸式管理法で食の安全・安心を守る!
Subtitle (Reading) カワギシシキ/カンリホウ/デ/ショク/ノ/アンゼン/アンシン/オ/マモル
Author 河岸/宏和∥著
Author (Reading) カワギシ,ヒロカズ
Publisher 秀和システム
Publisher (Reading) シュウワ/システム
Base Price \1700
ISBN 978-4-7980-4563-4
Number of Pages, etc. 310p
Dimensions 21cm
NDC 588.09
Content Description 食品工場の常識を正し安全を向上させる! 食品工場の危機・品質管理、必要な教育やルール、危機管理上準備しておくこと、異物・毛髪混入防止の対処法、クレーム処理まで、食品事故をなくすための秘訣を解説する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page