Go to the content

Material Details

腎臓病の人のためのひと目でよくわかる食品成分表 塩分・たんぱく質・カリウム・炭水化物…知りたい数値がすぐわかる! 学研実用BEST  暮らしのきほんBOOKS

  • Content Introduction 日常でよく使う食品について、慢性腎臓病の患者にとって重要な、たんぱく質・塩分・カリウム等の含有量を掲載。外食メニューを選ぶコツも紹介する。日本食品標準成分表2015年版(七訂)に対応。書き込み欄あり。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181139058 Tamaho 閉架書庫(一般) 494.9 ジ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 腎臓病の人のためのひと目でよくわかる食品成分表
Title (Reading) ジンゾウビョウ/ノ/ヒト/ノ/タメ/ノ/ヒトメ/デ/ヨク/ワカル/ショクヒン/セイブンヒョウ
Subtitle 塩分・たんぱく質・カリウム・炭水化物…知りたい数値がすぐわかる!
Subtitle (Reading) エンブン/タンパクシツ/カリウム/タンスイカブツ/シリタイ/スウチ/ガ/スグ/ワカル
Author 富野/康日己∥監修
Author (Reading) トミノ,ヤスヒコ
Publisher 学研プラス
Publisher (Reading) ガッケン/プラス
Base Price \1400
ISBN 978-4-05-800602-3
Number of Pages, etc. 159p
Dimensions 21cm
NDC 494.93
Content Description 日常でよく使う食品について、慢性腎臓病の患者にとって重要な、たんぱく質・塩分・カリウム等の含有量を掲載。外食メニューを選ぶコツも紹介する。日本食品標準成分表2015年版(七訂)に対応。書き込み欄あり。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page