Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

栄養素の通になる 食品成分最新ガイド

  • Content Introduction 栄養素の基本的な知識から、さらに通になるための情報やデータをまとめた栄養虎ノ巻。知っておくと楽しいネタも満載。「日本食品標準成分表2015年版(七訂)」「日本人の食事摂取基準2015年版」に対応した第4版。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
91131905 Tatomi 閉架書庫 498.5 ウ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 栄養素の通になる
Title (Reading) エイヨウソ/ノ/ツウ/ニ/ナル
Subtitle 食品成分最新ガイド
Subtitle (Reading) ショクヒン/セイブン/サイシン/ガイド
Author 上西/一弘∥著
Author (Reading) ウエニシ,カズヒロ
Publisher 女子栄養大学出版部
Publisher (Reading) ジョシ/エイヨウ/ダイガク/シュッパンブ
Base Price \1800
ISBN 978-4-7895-0923-7
Number of Pages, etc. 262p
Dimensions 21cm
NDC 498.55
Content Description 栄養素の基本的な知識から、さらに通になるための情報やデータをまとめた栄養虎ノ巻。知っておくと楽しいネタも満載。「日本食品標準成分表2015年版(七訂)」「日本人の食事摂取基準2015年版」に対応した第4版。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page