Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

魚と日本人 食と職の経済学 岩波新書 新赤版 1623

  • Content Introduction 多くの「職人」によって支えられている日本独自の魚食文化が大きく変貌している。各地の漁港や市場を歩く研究者が、現場の新たな模索とともに魚食と魚職の関係を再考し、「食べる人」の未来に向けてのかかわり方も提言する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181141739 Tamaho 一般新書② 661 ハ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 魚と日本人
Title (Reading) サカナ/ト/ニホンジン
Subtitle 食と職の経済学
Subtitle (Reading) ショク/ト/ショク/ノ/ケイザイガク
Author 濱田/武士∥著
Author (Reading) ハマダ,タケシ
Publisher 岩波書店
Publisher (Reading) イワナミ/ショテン
Base Price \820
ISBN 978-4-00-431623-7
Number of Pages, etc. 5,230p
Dimensions 18cm
NDC 661
Content Description 多くの「職人」によって支えられている日本独自の魚食文化が大きく変貌している。各地の漁港や市場を歩く研究者が、現場の新たな模索とともに魚食と魚職の関係を再考し、「食べる人」の未来に向けてのかかわり方も提言する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page