Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

チーズの科学 ミルクの力、発酵・熟成の神秘(ブルーバックス B-1993)

  • Content Introduction 溶ける、伸びる、裂ける! 変幻自在に姿を変えるタンパク質、チーズ。生まれてくる子のために用意された絶妙な「乳」が、酵素や菌、長期間にわたる熟成によって「至高の一切れ」となるまでのドラマを追う。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181142270 Tamaho 一般新書① 648 サ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title チーズの科学
Title (Reading) チーズ/ノ/カガク
Subtitle ミルクの力、発酵・熟成の神秘
Subtitle (Reading) ミルク/ノ/チカラ/ハッコウ/ジュクセイ/ノ/シンピ
Author 齋藤/忠夫∥著
Author (Reading) サイトウ,タダオ
Series ブルーバックス
シリーズ巻次 B-1993
Publisher 講談社
Publication Date 2016.11
Number of Pages, etc. 222p
Dimensions 18cm
Price \980
ISBN 978-4-06-257993-3
Content Description 溶ける、伸びる、裂ける! 変幻自在に姿を変えるタンパク質、チーズ。生まれてくる子のために用意された絶妙な「乳」が、酵素や菌、長期間にわたる熟成によって「至高の一切れ」となるまでのドラマを追う。
NDC 9 648.18
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<齋藤/忠夫∥著>
1952年東京生まれ。東北大学大学院農学研究科修了。同大学院農学研究科教授。農学博士。アジア乳酸菌学会連合会長、日本酪農科学会会長。日本酪農科学会賞、日本畜産学会賞などを受賞。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page