Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

カクテルの歴史(「食」の図書館)

  • Content Introduction 氷の普及やソーダ水の登場に後押しされて19世紀初頭にアメリカで生まれ、今では世界中で愛されているカクテル。原形となった「パンチ」との関係やカクテル誕生の謎、ファッションその他への影響、最新事情などを紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
91134227 Tatomi 「食」の図書館 383 カ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title カクテルの歴史
Title (Reading) カクテル/ノ/レキシ
Author ジョセフ・M.カーリン∥著
Author (Reading) カーリン,ジョセフ M.
Author 甲斐/理恵子∥訳
Author (Reading) カイ,リエコ
Series 「食」の図書館
Publisher 原書房
Publication Date 2017.5
Number of Pages, etc. 190p
Dimensions 20cm
Price \2200
ISBN 978-4-562-05404-6
Content Description 氷の普及やソーダ水の登場に後押しされて19世紀初頭にアメリカで生まれ、今では世界中で愛されているカクテル。原形となった「パンチ」との関係やカクテル誕生の謎、ファッションその他への影響、最新事情などを紹介する。
NDC 9 383.885
NDC 10 383.885
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<ジョセフ・M.カーリン∥著>
『現代栄養学 Nutrition Today』誌の記事を担当。マサチューセッツ大学ボストン校のオッシャー生涯学習機関プログラムで食物史を教えている。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page