Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

カレーの教科書 調べる学習百科

  • Content Introduction カレーの歴史、昔と今の調理法、インド人のカレーの食べ方、スパイスとハーブの特徴、カレーの色のひみつ…。カレーにまつわるさまざまなことがらを、写真やイラストをまじえて紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
182053428 Tamaho 児童② 383 カ Children's Books  
192012460 Toyotomi 閉架 383 カ Children's Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title カレーの教科書
Title (Reading) カレー/ノ/キョウカショ
Author 石倉/ヒロユキ∥編集
Author (Reading) イシクラ,ヒロユキ
Author シャンカール・ノグチ∥監修
Author (Reading) シャンカール ノグチ
Publisher 岩崎書店
Publisher (Reading) イワサキ/ショテン
Base Price \3600
ISBN 978-4-265-08443-2
Number of Pages, etc. 63p
Dimensions 29cm
NDC 383.8
Content Description カレーの歴史、昔と今の調理法、インド人のカレーの食べ方、スパイスとハーブの特徴、カレーの色のひみつ…。カレーにまつわるさまざまなことがらを、写真やイラストをまじえて紹介する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page