Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181146922 | Tamaho | 一般⑪ | 619 オ | General Books | ||
91135429 | Tatomi | 工業・建築 | 619 オ | General Books |
Title | 小麦粉の科学 |
---|---|
Title (Reading) | コムギコ/ノ/カガク |
Author | 大楠/秀樹∥著 |
Author (Reading) | オオクス,ヒデキ |
Publisher | 日刊工業新聞社 |
Publisher (Reading) | ニッカン/コウギョウ/シンブンシャ |
Base Price | \1600 |
ISBN | 978-4-526-07749-4 |
Number of Pages, etc. | 157p |
Dimensions | 21cm |
NDC | 619.3 |
Content Description | 食品としての消費量も多く、多様な食べ方が可能なオールラウンドプレーヤー、小麦粉。粗い小麦粉と細かい小麦粉の違い、イタリアのパスタ・ピザと小麦粉の関係など、その面白さと不思議さをわかりやすく紹介する。 |