Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181148619 | Tamaho | 一般新書① | 588 ナ | General Books |
Title | 日本の伝統 発酵の科学 |
---|---|
Title (Reading) | ニホン/ノ/デントウ/ハッコウ/ノ/カガク |
Subtitle | 微生物が生み出す「旨さ」の秘密 |
Subtitle (Reading) | ビセイブツ/ガ/ウミダス/ウマサ/ノ/ヒミツ |
Author | 中島/春紫∥著 |
Author (Reading) | ナカジマ,ハルシ |
Publisher | 講談社 |
Publisher (Reading) | コウダンシャ |
Base Price | \1000 |
ISBN | 978-4-06-502044-9 |
Number of Pages, etc. | 261p |
Dimensions | 18cm |
NDC | 588.51 |
Content Description | 味噌、醤油、納豆、清酒、酢、漬物、鰹節…。和食文化を支える、世界に類を見ない多彩な発酵食品。その歴史をたどりながら、味の秘密から優れた伝統技術までを最新の「食の科学」で解き明かす。 |