Go to the content

Material Details

親子でできるおいしい料理実験 ナショジオ式自由研究 NATIONAL GEOGRAPHIC

  • Content Introduction どうしても混ざらないドレッシングの油と酢の間では何がおこっている? 0℃で凍らない水って? 自由研究にぴったりな、化学や生物学、かんたんな生命科学を学べる料理実験48を写真とともに紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
182054741 Tamaho 児童② 407 ウ Children's Books  
192012919 Toyotomi 児童1 407 ウ Children's Books  
92054894 Tatomi りか・どうぶつ 407 ウ Children's Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 親子でできるおいしい料理実験
Title (Reading) オヤコ/デ/デキル/オイシイ/リョウリ/ジッケン
Subtitle ナショジオ式自由研究
Subtitle 実験の後は、おいしく食べよう!
Subtitle (Reading) ナショジオシキ/ジユウ/ケンキュウ
Subtitle (Reading) ジッケン/ノ/アト/ワ/オイシク/タベヨウ
Author ジョディ・ウィーラー・トッペン∥著
Author (Reading) ウィーラー・トッペン,ジョディ
Author キャロル・テナント∥著
Author (Reading) テナント,キャロル
Author 松浦/俊輔∥訳
Author (Reading) マツウラ,シュンスケ
Author 滝川/洋二∥監修
Author (Reading) タキカワ,ヨウジ
Publisher 日経ナショナルジオグラフィック社
Publisher (Reading) ニッケイ/ナショナル/ジオグラフィックシャ
Publisher 日経BPマーケティング(発売)
Publisher (Reading) ニッケイ/ビーピー/マーケティング
Base Price \2000
ISBN 978-4-86313-414-0
Number of Pages, etc. 95p
Dimensions 26cm
NDC 407
Content Description どうしても混ざらないドレッシングの油と酢の間では何がおこっている? 0℃で凍らない水って? 自由研究にぴったりな、化学や生物学、かんたんな生命科学を学べる料理実験48を写真とともに紹介する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page