Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

大豆の科学 B&Tブックス  おもしろサイエンス

  • Content Introduction 紀元前から食べられ、今は各種の食品へと加工されている大豆。5大栄養素をすべてもち、イソフラボンやレシチンなど機能性栄養素も豊富な大豆を、科学の視点からおもしろく、やさしく解剖する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181151856 Tamaho 一般⑪ 619 イ General Books  
91138537 Tatomi 工業・建築 619 イ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 大豆の科学
Title (Reading) ダイズ/ノ/カガク
Author 五日市/哲雄∥著
Author (Reading) イツカイチ,テツオ
Author 久保田/博南∥著
Author (Reading) クボタ,ヒロナミ
Author 塚本/知玄∥監修
Author (Reading) ツカモト,チゲン
Publisher 日刊工業新聞社
Publisher (Reading) ニッカン/コウギョウ/シンブンシャ
Base Price \1600
ISBN 978-4-526-07867-5
Number of Pages, etc. 151p
Dimensions 21cm
NDC 619.6
Content Description 紀元前から食べられ、今は各種の食品へと加工されている大豆。5大栄養素をすべてもち、イソフラボンやレシチンなど機能性栄養素も豊富な大豆を、科学の視点からおもしろく、やさしく解剖する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page