Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

カプリチョーザ愛され続ける味 日本のイタリア料理に革命を起こした元祖「大盛」イタリアン創業シェフ・本多征昭物語

  • Content Introduction 圧倒的なボリューム、本場の味わい、アットホームな雰囲気で愛され続けるイタリアンレストラン「カプリチョーザ」。その創業シェフ・本多征昭の足跡と真の姿を、多くの証言を交えて紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
91139416 Tatomi 工業・建築 673 コ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title カプリチョーザ愛され続ける味
Title (Reading) カプリチョーザ/アイサレツズケル/アジ
Subtitle 日本のイタリア料理に革命を起こした元祖「大盛」イタリアン創業シェフ・本多征昭物語
Subtitle (Reading) ニホン/ノ/イタリア/リョウリ/ニ/カクメイ/オ/オコシタ/ガンソ/オオモリ/イタリアン/ソウギョウ/シェフ/ホンダ/マサアキ/モノガタリ
Author 神山/典士∥著
Author (Reading) コウヤマ,ノリオ
Author 本多/惠子∥監修
Author (Reading) ホンダ,ケイコ
Publisher プレジデント社
Publisher (Reading) プレジデントシャ
Base Price \1300
ISBN 978-4-8334-2283-3
Number of Pages, etc. 226p
Dimensions 18cm
NDC 673.973
Content Description 圧倒的なボリューム、本場の味わい、アットホームな雰囲気で愛され続けるイタリアンレストラン「カプリチョーザ」。その創業シェフ・本多征昭の足跡と真の姿を、多くの証言を交えて紹介する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page