Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181156009 | Tamaho | 一般新書① | 619 ヤ | General Books |
Title | 麺の科学 |
---|---|
Title (Reading) | メン/ノ/カガク |
Subtitle | 粉が生み出す豊かな食感・香り・うまみ |
Subtitle (Reading) | コナ/ガ/ウミダス/ユタカ/ナ/ショッカン/カオリ/ウマミ |
Author | 山田/昌治∥著 |
Author (Reading) | ヤマダ,マサハル |
Publisher | 講談社 |
Publisher (Reading) | コウダンシャ |
Base Price | \1000 |
ISBN | 978-4-06-516745-8 |
Number of Pages, etc. | 238p |
Dimensions | 18cm |
NDC | 619.39 |
Content Description | うどん、蕎麦、ラーメン、パスタ、素麺…。何が食感をよくし、何が香りや風味の素となるのか、科学の視点で迫る。さらに、さまざまな実験を通して、麺をよりおいしく食べるコツの数々を紹介する。 |