Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

野菜の栄養図鑑 栄養を逃さない!野菜の洗い方・切り方・調理法 TJ MOOK

  • Content Introduction ピーマンは輪切りよりも縦切り、じゃがいもは皮をむかないで煮る…。おいしい野菜の選び方や、鮮度が長持ちする保存術、野菜に含まれている栄養素を最大限に引き出す調理法などを紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
91143239 Tatomi 数学・科学 498.5 ヤ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 野菜の栄養図鑑
Title (Reading) ヤサイ/ノ/エイヨウ/ズカン
Subtitle 栄養を逃さない!野菜の洗い方・切り方・調理法
Subtitle (Reading) エイヨウ/オ/ノガサナイ/ヤサイ/ノ/アライカタ/キリカタ/チョウリホウ
Author 若宮/寿子∥監修
Author (Reading) ワカミヤ,ヒサコ
Author 赤石/定典∥監修
Author (Reading) アカイシ,サダノリ
Publisher 宝島社
Publisher (Reading) タカラジマシャ
Base Price \980
ISBN 978-4-299-00281-5
Number of Pages, etc. 128p
Dimensions 23cm
NDC 498.583
Content Description ピーマンは輪切りよりも縦切り、じゃがいもは皮をむかないで煮る…。おいしい野菜の選び方や、鮮度が長持ちする保存術、野菜に含まれている栄養素を最大限に引き出す調理法などを紹介する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page