Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

ブドウ樹の生理と剪定方法 病気を防ぐ樹体管理

  • Content Introduction ワイン用ブドウ栽培者に向けて、ブドウ樹の生理学、および病気に至るリスクとそのメカニズム、さらには病気を避ける手法を理論と実践の両面から明快に解説。カラー写真を豊富に収載する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
191018906 Toyotomi 壁面3 625 ブ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title ブドウ樹の生理と剪定方法
Title (Reading) ブドウジュ/ノ/セイリ/ト/センテイ/ホウホウ
Subtitle 病気を防ぐ樹体管理
Subtitle (Reading) ビョウキ/オ/フセグ/ジュタイ/カンリ
Author シカバック∥著
Author (Reading) シカバック
Author 榎本/登貴男∥訳
Author (Reading) エノモト,トキオ
Publisher 創森社
Publisher (Reading) ソウシンシャ
Base Price \2600
ISBN 978-4-88340-347-9
Number of Pages, etc. 110p
Dimensions 26cm
NDC 625.61
Content Description ワイン用ブドウ栽培者に向けて、ブドウ樹の生理学、および病気に至るリスクとそのメカニズム、さらには病気を避ける手法を理論と実践の両面から明快に解説。カラー写真を豊富に収載する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page