Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
91146798 | Tatomi | 手芸・料理 | 596 ダ | General Books | Checked Out |
Title | 保存食&食べ方テク |
---|---|
Title (Reading) | ホゾンショク/アンド/タベカタ/テク |
Subtitle | 野菜・果物・魚介・肉365日おいしいびん詰め |
Subtitle (Reading) | ヤサイ/クダモノ/ギョカイ/ニク/サンビャクロクジュウゴニチ/オイシイ/ビンズメ |
Author | ダンノ/マリコ∥著 |
Author (Reading) | ダンノ,マリコ |
Author | 朝日新聞出版∥編著 |
Author (Reading) | アサヒ/シンブン/シュッパン |
Publisher | 朝日新聞出版 |
Publisher (Reading) | アサヒ/シンブン/シュッパン |
Base Price | \1300 |
ISBN | 978-4-02-334018-3 |
Number of Pages, etc. | 255p |
Dimensions | 19cm |
NDC | 596 |
Content Description | 旬の食材を「干す」「漬ける」「煮る」だけ。旬の野菜や果物、魚介、肉をまるごとおいしく食べきる「保存食」のレシピを、プロセス写真とともにわかりやすく解説。おすすめの食べ方も紹介する。 |