Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
91148375 | Tatomi | 手芸・料理 | 596.37 シ | General Books |
Title | 発酵白菜レシピ |
---|---|
Title (Reading) | ハッコウ/ハクサイ/レシピ |
Subtitle | からだにおいしい魔法のつくりおき |
Subtitle (Reading) | カラダ/ニ/オイシイ/マホウ/ノ/ツクリオキ |
Author | 重信/初江∥著 |
Author (Reading) | シゲノブ,ハツエ |
Author | 石原/新菜∥監修 |
Author (Reading) | イシハラ,ニイナ |
Publisher | 家の光協会 |
Publisher (Reading) | イエ/ノ/ヒカリ/キョウカイ |
Base Price | \1300 |
ISBN | 978-4-259-56708-8 |
Number of Pages, etc. | 79p |
Dimensions | 21cm |
NDC | 596.37 |
Content Description | 白菜を乳酸発酵させ、酸味とうまみを引き出した「発酵白菜」。発酵白菜コールスロー、発酵白菜ハンバーグ、ツナと発酵白菜のペペロンチーノ、酸菜白肉鍋など、からだにいい発酵白菜40レシピを紹介する。 |