Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

冷凍保存&解凍テク 無駄にしない!おいしく食べ切る!

  • Content Introduction SDGs&食品ロスもクリア! 冷凍保存と解凍の基本から、肉、魚介、豆、卵、野菜の冷凍保存と解凍テク、アレンジレシピまで、ホームフリージングの極意を伝授。それぞれの食材が持つ栄養や効能なども紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
91149921 Tatomi 手芸・料理 596 レ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 冷凍保存&解凍テク
Title (Reading) レイトウ/ホゾン/アンド/カイトウ/テク
Subtitle 無駄にしない!おいしく食べ切る!
Subtitle (Reading) ムダ/ニ/シナイ/オイシク/タベキル
Author 鈴木/徹∥監修
Author (Reading) スズキ,トオル
Author 牛尾/理恵∥料理レシピ制作
Author (Reading) ウシオ,リエ
Publisher 朝日新聞出版
Publisher (Reading) アサヒ/シンブン/シュッパン
Base Price \1300
ISBN 978-4-02-334077-0
Number of Pages, etc. 255p
Dimensions 19cm
NDC 596
Content Description SDGs&食品ロスもクリア! 冷凍保存と解凍の基本から、肉、魚介、豆、卵、野菜の冷凍保存と解凍テク、アレンジレシピまで、ホームフリージングの極意を伝授。それぞれの食材が持つ栄養や効能なども紹介する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page