Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
91149921 | Tatomi | 手芸・料理 | 596 レ | General Books |
Title | 冷凍保存&解凍テク |
---|---|
Title (Reading) | レイトウ/ホゾン/アンド/カイトウ/テク |
Subtitle | 無駄にしない!おいしく食べ切る! |
Subtitle (Reading) | ムダ/ニ/シナイ/オイシク/タベキル |
Author | 鈴木/徹∥監修 |
Author (Reading) | スズキ,トオル |
Author | 牛尾/理恵∥料理レシピ制作 |
Author (Reading) | ウシオ,リエ |
Publisher | 朝日新聞出版 |
Publisher (Reading) | アサヒ/シンブン/シュッパン |
Base Price | \1300 |
ISBN | 978-4-02-334077-0 |
Number of Pages, etc. | 255p |
Dimensions | 19cm |
NDC | 596 |
Content Description | SDGs&食品ロスもクリア! 冷凍保存と解凍の基本から、肉、魚介、豆、卵、野菜の冷凍保存と解凍テク、アレンジレシピまで、ホームフリージングの極意を伝授。それぞれの食材が持つ栄養や効能なども紹介する。 |