Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

家庭の魚料理 魚のさばき方と一生使えるレシピ

  • Content Introduction 自分で魚をさばけたら“新しい美味しさ”に出会える! アジの刺身(三枚おろし)、スズキのフリカッセ、スミイカのパエリアなど、旬の魚や魚介をさばく手順を連続写真で掲載し、それらを使ったレシピを多数紹介します。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
91152060 Tatomi 手芸・料理 596.35 カ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 家庭の魚料理
Title (Reading) カテイ/ノ/サカナリョウリ
Subtitle 魚のさばき方と一生使えるレシピ
Subtitle (Reading) サカナ/ノ/サバキカタ/ト/イッショウ/ツカエル/レシピ
Author 川上/文代∥著
Author (Reading) カワカミ,フミヨ
Publisher グラフィック社
Publisher (Reading) グラフィックシャ
Base Price \2000
ISBN 978-4-7661-3618-0
Number of Pages, etc. 159p
Dimensions 26cm
NDC 596.35
Content Description 自分で魚をさばけたら“新しい美味しさ”に出会える! アジの刺身(三枚おろし)、スズキのフリカッセ、スミイカのパエリアなど、旬の魚や魚介をさばく手順を連続写真で掲載し、それらを使ったレシピを多数紹介します。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page