Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181025462 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | 383 コ 2 | General Books | ||
91043802 | Tatomi | 閉架書庫 | 383 コ 2 | General Books |
Title | 講座食の文化 |
---|---|
Title (Reading) | コウザ/ショク/ノ/ブンカ |
Volume Number | 第2巻 |
各巻のタイトル | 日本の食事文化 |
Multi-Volume Title (Reading) | ニホン/ノ/ショクジ/ブンカ |
Publisher | 味の素食の文化センター |
Publisher (Reading) | アジノモト/ショク/ノ/ブンカ/センター |
Publisher | 農山漁村文化協会(発売) |
Publisher (Reading) | ノウサン/ギョソン/ブンカ/キョウカイ |
Base Price | ¥6476 |
ISBN | 4-540-98088-2 |
Number of Pages, etc. | 430p |
Dimensions | 23cm |
NDC | 383.8 |
Title | 日本食文化史の課題 |
---|---|
Statement of Responsibility | 熊倉/功夫∥著 |
Title | 日本的食生活の形成 |
Statement of Responsibility | 佐原/真∥著 |
Title | 日本人の主食 |
Statement of Responsibility | 宮本/常一∥著 |
Title | 「おふくろの味」は生きるための知恵 |
Statement of Responsibility | 川上/行蔵∥著 |
Title | 主食文化としての穀物 |
Statement of Responsibility | 筑波/常治∥著 |
Title | 民俗学からみた穀類とイモ |
Statement of Responsibility | 坪井/洋文∥著 |
Title | 日本の豆類 |
Statement of Responsibility | 星川/清親∥著 |
Title | サカナと日本人 |
Statement of Responsibility | 矢野/憲一∥著 |
Title | 日本の食事文化における外来の食 |
Statement of Responsibility | 熊倉/功夫∥著 |
Title | 神饌にみる日本化した外来食 |
Statement of Responsibility | 岩井/宏実∥著 |
Title | 精進料理と日本の食生活 |
Statement of Responsibility | 原田/信男∥著 |
Title | 文明開化と西洋料理 |
Statement of Responsibility | 大塚/滋∥著 |
Title | 日本化した中国の食と料理 |
Statement of Responsibility | 田中/静一∥著 |
Title | 日本化した朝鮮半島の食 |
Statement of Responsibility | 朝倉/敏夫∥著 |
Title | 絵と「もの」でみる日本の食事文化史 |
Statement of Responsibility | 熊倉/功夫∥著 |
Title | 食の美学 |
Statement of Responsibility | 奥村/彪生∥著 |
Title | 料理の美学・東西比較論 |
Statement of Responsibility | 石毛/直道∥著 |
Title | 食における芸術性 |
Statement of Responsibility | 田村/真八郎∥著 |
Title | 食生活と風土 |
Statement of Responsibility | 石毛/直道∥著 |
Title | 異文化と食のシステム |
Statement of Responsibility | 豊川/裕之∥著 |
Title | 昭和の食の変遷 |
Statement of Responsibility | 吉川/誠次∥著 |
Title | 日本型食生活は日本人が守る |