Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

ミニトマトずかん

  • Content Introduction かわいらしい真っ赤な実の、あまくておいしい野菜、ミニトマト。さまざまな種類、栽培方法、観察カードの書き方、料理レシピなど、ミニトマトのすべてを写真とイラストで紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
182062522 Tamaho 児童③ 626 ミ Children's Books  
92061754 Tatomi しゅげい・りょうり 626 ミ Children's Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title ミニトマトずかん
Title (Reading) ミニトマト/ズカン
Author 藤田/智∥監修
Author (Reading) フジタ,サトシ
Publisher 金の星社
Publication Date 2022.12
Number of Pages, etc. 79p
Dimensions 29cm
Price \4000
ISBN 978-4-323-04140-7
Content Description かわいらしい真っ赤な実の、あまくておいしい野菜、ミニトマト。さまざまな種類、栽培方法、観察カードの書き方、料理レシピなど、ミニトマトのすべてを写真とイラストで紹介する。
Content Discription (Children) ミニトマトってどんなやさい?ミニトマトをそだてるためにひつようなじゅんびは?毎日のせわはなにをすればいい?どんなふうにせいちょうする?ミニトマトをそだてながら、かんさつしてみましょう。かんさつしてきづいたことをはっぴょうするほうほうや、ミニトマトをつかったりょうりのレシピものっています。
NDC 9 626.27
NDC 10 626.27
Intended Audience 小学1~2年生(B1)

Study Subject

Study Subject トマト
Study Subject(Reading) トマト
Study Subject 植物観察
Study Subject(Reading) ショクブツ/カンサツ
Study Subject 観察記録
Study Subject(Reading) カンサツ/キロク
Study Subject 野菜栽培
Study Subject(Reading) ヤサイ/サイバイ
Study Subject 栄養素   p6-7
Study Subject(Reading) エイヨウソ
Study Subject 食生活の歴史   p8-9
Study Subject(Reading) ショクセイカツ/ノ/レキシ
Study Subject   p19,51
Study Subject(Reading) ツチ
Study Subject   p20-23
Study Subject(Reading) ナエ
Study Subject 写真   p28-29
Study Subject(Reading) シャシン
Study Subject   p32-33
Study Subject(Reading)
Study Subject 肥料   p34-35
Study Subject(Reading) ヒリョウ
Study Subject   p36-37
Study Subject(Reading)
Study Subject   p38-39
Study Subject(Reading) ハナ
Study Subject   p40-41,44-49
Study Subject(Reading)
Study Subject 病虫害   p52-53
Study Subject(Reading) ビョウチュウガイ
Study Subject   p54-57
Study Subject(Reading) タネ
Study Subject 学習発表   p58-67
Study Subject(Reading) ガクシュウ/ハッピョウ
Study Subject インターネット   p62-65
Study Subject(Reading) インターネット
Study Subject クイズ   p66-67
Study Subject(Reading) クイズ
Study Subject 野菜料理   p68-75
Study Subject(Reading) ヤサイ/リョウリ
Study Subject サラダ   p68
Study Subject(Reading) サラダ
Study Subject ピザ   p70
Study Subject(Reading) ピザ
Study Subject ジャム   p71
Study Subject(Reading) ジャム
Study Subject パスタ   p72
Study Subject(Reading) パスタ
Study Subject ピラフ   p73
Study Subject(Reading) ピラフ
Study Subject カレー   p74-75
Study Subject(Reading) カレー
Study Subject 食品保存   p76-77
Study Subject(Reading) ショクヒン/ホゾン
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page