Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

蒸すからおいしい米粉のパンとケーキ 小麦粉、卵、乳製品、白砂糖なし 料理とお菓子

  • Content Introduction 米粉の魅力を最大限に引き出した、体にやさしく馴染む「蒸す」パンとケーキのレシピ集。基本のプレーンパン、クランベリーと赤ワインのパン、りんごのケーキ、アプリコットとスパイスのケーキなどのつくり方を紹介します。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181171321 Tamaho 一般⑫ 596.63 イ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 蒸すからおいしい米粉のパンとケーキ
Title (Reading) ムス/カラ/オイシイ/コメコ/ノ/パン/ト/ケーキ
Subtitle 小麦粉、卵、乳製品、白砂糖なし
Subtitle 蒸し器ひとつでできる
Subtitle (Reading) コムギコ/タマゴ/ニュウセイヒン/シロザトウ/ナシ
Subtitle (Reading) ムシキ/ヒトツ/デ/デキル
Author 今井/ようこ∥著
Author (Reading) イマイ,ヨウコ
Publisher 山と溪谷社
Publisher (Reading) ヤマ/ト/ケイコクシャ
Base Price \1600
ISBN 978-4-635-45069-0
Number of Pages, etc. 79p
Dimensions 26cm
NDC 596.6
Content Description 米粉の魅力を最大限に引き出した、体にやさしく馴染む「蒸す」パンとケーキのレシピ集。基本のプレーンパン、クランベリーと赤ワインのパン、りんごのケーキ、アプリコットとスパイスのケーキなどのつくり方を紹介します。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page