Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

低温オーブンの肉料理 拍子抜けするほどかんたんなのに、絶品“常備肉”

  • Content Introduction 焼豚、ローストポーク、ローストチキン…。100~120℃のオーブンで70~90分焼けばでき上がる絶品の“常備肉”と、それを使ったさまざまな肉料理のレシピを紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181171849 Tamaho 一般⑫ 596.33 イ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 低温オーブンの肉料理
Title (Reading) テイオン/オーブン/ノ/ニクリョウリ
Subtitle 拍子抜けするほどかんたんなのに、絶品“常備肉”
Subtitle (Reading) ヒョウシヌケ/スルホド/カンタン/ナノニ/ゼッピン/ジョウビニク
Author 今井/真実∥著
Author (Reading) イマイ,マミ
Publisher グラフィック社
Publisher (Reading) グラフィックシャ
Base Price \1600
ISBN 978-4-7661-3845-0
Number of Pages, etc. 95p
Dimensions 26cm
NDC 596.33
Content Description 焼豚、ローストポーク、ローストチキン…。100~120℃のオーブンで70~90分焼けばでき上がる絶品の“常備肉”と、それを使ったさまざまな肉料理のレシピを紹介する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page