Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
91159043 | Tatomi | 手芸・料理 | 596.65 オ | General Books | Checked Out |
Title | 和菓子の二十四節気 |
---|---|
Title (Reading) | ワガシ/ノ/ニジュウシセッキ |
Subtitle | おうちで作る、季節を楽しむ |
Subtitle (Reading) | オウチ/デ/ツクル/キセツ/オ/タノシム |
Author | 大須賀/麻由美∥著 |
Author (Reading) | オオスガ,マユミ |
Author | 三好/貴子∥イラスト |
Author (Reading) | ミヨシ,タカコ |
Author | 東京製菓学校∥監修 |
Author (Reading) | トウキョウ/セイカ/ガッコウ |
Publisher | 世界文化社 |
Publisher (Reading) | セカイ/ブンカシャ |
Base Price | \1800 |
ISBN | 978-4-418-25306-7 |
Number of Pages, etc. | 127p |
Dimensions | 26cm |
NDC | 596.65 |
Content Description | 道明寺の桜餅(春分)、柏餅とちまき(立夏)、栗どら焼き(寒露)、柚子饅頭(冬至)…。四季折々の和菓子を、二十四節気とともに紹介します。あんこ、ねりきり、ういろう、こなし、雪平などの基本の作り方も掲載。 |