Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181176923 | Tamaho | 一般新書① | 612 オ | General Books | Checked Out |
Title | イタリア食紀行 |
---|---|
Title (Reading) | イタリア/ショクキコウ |
Subtitle | 南北1200キロの農山漁村と郷土料理 |
Subtitle (Reading) | ナンボク/センニヒャッキロ/ノ/ノウサン/ギョソン/ト/キョウド/リョウリ |
Author | 大石/尚子∥著 |
Author (Reading) | オオイシ,ナオコ |
Publisher | 中央公論新社 |
Publisher (Reading) | チュウオウ/コウロン/シンシャ |
Base Price | \1100 |
ISBN | 978-4-12-102853-2 |
Number of Pages, etc. | 7,264p |
Dimensions | 18cm |
NDC | 612.37 |
Content Description | イタリアの南・北・中央・島々をめぐり、ポベラッチャ(貧乏食)の知恵を足と舌で探る。アグリツーリズムや有機農業、スローフード運動など、地域再生のソーシャル・イノベーションも取り上げる。 |