Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
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91080966 | Tatomi | 閉架書庫 | 383 キ | General Books |
Title | 京の旨味を解剖する |
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Title (Reading) | キョウ/ノ/ウマミ/オ/カイボウ/スル |
Author | 田中/国介∥編 |
Author (Reading) | タナカ,クニスケ |
Author | 松井/裕∥編 |
Author (Reading) | マツイ,ヒロシ |
Publisher | 人文書院 |
Publisher (Reading) | ジンブン/ショイン |
Base Price | ¥1600 |
ISBN | 4-409-54068-8 |
Number of Pages, etc. | 189p |
Dimensions | 19cm |
NDC | 383.8162 |
Content Description | 平安時代から今日に至るまで京都に暮らしてきた人々が、健康を維持し、生きてゆくために食べてきた食材・食品について、栄養学的、生物学的、食品学的、植物学的に考察。京都の食事の特色を、科学とくに化学を通じて考える。 |
Title | 禅寺が育てた京の味 |
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Statement of Responsibility | 上田/純一∥著 |
Title | 七味とうがらし |
Statement of Responsibility | 斉藤/和実∥著 |
Title | 京都の酒 |
Statement of Responsibility | 市原/謙一∥著 |
Title | 日本茶の旨味の秘密 |
Statement of Responsibility | 辻本/善之∥著 |
Title | 大豆食品 |
Statement of Responsibility | 松井/裕∥著 |
Title | 京漬物 |
Statement of Responsibility | 米林/甲陽∥著 |
Title | 京都の米 |
Statement of Responsibility | 岩見/公和∥著 |
大西/正健∥著 | |
田中/国介∥著 |