Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
91031308 | Tatomi | 閉架書庫 | 588 コ | General Books |
Title | 乳酸発酵の文化譜 |
---|---|
Title (Reading) | ニュウサン/ハッコウ/ノ/ブンカフ |
Author | 雪印乳業株式会社健康生活研究所∥編 |
Author (Reading) | ユキジルシ/ニュウギョウ/ケンコウ/セイカツ/ケンキュウジョ |
Author | 小崎/道雄∥編著 |
Author (Reading) | コザキ,ミチオ |
Publisher | 中央法規出版 |
Publisher (Reading) | チュウオウ/ホウキ/シュッパン |
Base Price | ¥3300 |
ISBN | 4-8058-1522-1 |
Number of Pages, etc. | 364p |
Dimensions | 21cm |
NDC | 588.51 |
Content Description | チーズからキムチまで、太古から人間の食生活に役立てられてきた乳酸発酵。乳製品、醸造製品、漬物、その他食品ジャンル別に、世界の乳酸発酵食品と、それがもたらした世界の豊かな食文化を考察する。 |