Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181111844 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | 596 シ | General Books |
Title | 江戸前鮨 |
---|---|
Title (Reading) | エドマエズシ |
Subtitle | 伝統の技と真髄 |
Subtitle (Reading) | デントウ/ノ/ワザ/ト/シンズイ |
Author | 清水/喜久男∥著 |
Author (Reading) | シミズ,キクオ |
Author | 齋藤/明∥写真 |
Author (Reading) | サイトウ,アキラ |
Publisher | 講談社 |
Publisher (Reading) | コウダンシャ |
Base Price | ¥3200 |
ISBN | 4-06-217240-0 |
Number of Pages, etc. | 110p |
Dimensions | 26cm |
NDC | 596.21 |
Content Description | 伝統の技、職人の知恵を受けつぐ魂の鮨-。伝統的な江戸前鮨30種を、56年の経験を持つ赤坂の名店店主が、鮨ネタのみならず、魚介の旬、シャリ、海苔、山葵、酒などにも徹底したこだわりをもって解説する。 |