Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181095432 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | R 669 ハ | General Books |
Title | 塩の事典 |
---|---|
Title (Reading) | シオ/ノ/ジテン |
Author | 橋本/壽夫∥著 |
Author (Reading) | ハシモト,トシオ |
Publisher | 東京堂出版 |
Publisher (Reading) | トウキョウドウ/シュッパン |
Base Price | ¥2500 |
ISBN | 4-490-10749-4 |
Number of Pages, etc. | 10,199p |
Dimensions | 20cm |
NDC | 669.036 |
Content Description | 原料・製法・性質、需給と用途、調理・食品加工での役割、経済発展・戦争・宗教との係わり、健康との関係、日常生活での使い方など、科学的な情報から文化的な話題まで、塩に関する疑問に答える。 |