Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

すべてがわかる!「発酵食品」事典 基礎知識や解説はもちろん、レシピからお取り寄せまで 食材の教科書シリーズ

  • Content Introduction 発酵食品の基礎知識をはじめ、体への働きや食べ方のコツ・保存方法などのデータが充実した発酵食品カタログ、発酵食品活用レシピ、自家製レシピなどを掲載する。発酵食品お取り寄せ帖も収録。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
191013394 Toyotomi 閉架 588 ス General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title すべてがわかる!「発酵食品」事典
Title (Reading) スベテ/ガ/ワカル/ハッコウ/ショクヒン/ジテン
Subtitle 基礎知識や解説はもちろん、レシピからお取り寄せまで
Subtitle (Reading) キソ/チシキ/ヤ/カイセツ/ワ/モチロン/レシピ/カラ/オトリヨセ/マデ
Author 小泉/武夫∥監修
Author (Reading) コイズミ,タケオ
Author 金内/誠∥監修
Author (Reading) カナウチ,マコト
Author 舘野/真知子∥監修
Author (Reading) タテノ,マチコ
Publisher 世界文化社
Publisher (Reading) セカイ/ブンカシャ
Base Price ¥1600
ISBN 4-418-13325-3
Number of Pages, etc. 190p
Dimensions 21cm
NDC 588.51
Content Description 発酵食品の基礎知識をはじめ、体への働きや食べ方のコツ・保存方法などのデータが充実した発酵食品カタログ、発酵食品活用レシピ、自家製レシピなどを掲載する。発酵食品お取り寄せ帖も収録。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page