Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181083262 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | 588 ベ | General Books |
Title | チョコレートの科学 |
---|---|
Title (Reading) | チョコレート/ノ/カガク |
Subtitle | その機能性と製造技術のすべて |
Subtitle (Reading) | ソノ/キノウセイ/ト/セイゾウ/ギジュツ/ノ/スベテ |
Author | Stephen T.Beckett∥著 |
Author (Reading) | ベケット,S.T. |
Author | 古谷野/哲夫∥訳 |
Author (Reading) | コヤノ,テツオ |
Publisher | 光琳 |
Publisher (Reading) | コウリン |
Base Price | ¥3500 |
ISBN | 4-7712-0704-2 |
Number of Pages, etc. | 193p |
Dimensions | 21cm |
NDC | 588.34 |
Content Description | チョコレートの歴史や原料、カカオ豆処理、液体チョコレート、チョコレート製品の製造や実験など、チョコレートを物理的・化学的側面から解明する。チョコレートの本質がわかる一冊。 |