Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181133337 | Tamaho | 閉架書庫(一般) | 596.65 コ | General Books |
Title | 粉がお菓子をおいしくする |
---|---|
Title (Reading) | コナ/ガ/オカシ/オ/オイシク/スル |
Subtitle | スイーツと小麦粉のメカニズム |
Subtitle (Reading) | スイーツ/ト/コムギコ/ノ/メカニズム |
Author | 八木/淳司∥監修 |
Author (Reading) | ヤギ,ジュンジ |
Author | 永井/紀之∥監修 |
Author (Reading) | ナガイ,ノリユキ |
Author | 柴田書店∥編 |
Author (Reading) | シバタ/ショテン |
Publisher | 柴田書店 |
Publisher (Reading) | シバタ/ショテン |
Base Price | \2000 |
ISBN | 978-4-388-06202-7 |
Number of Pages, etc. | 119p |
Dimensions | 26cm |
NDC | 596.65 |
Content Description | お菓子作りの小麦粉の「?」を解決する本。ベーシックな知識から、19人のパティシエやブーランジェの協力を得た43品のバリエーション豊富なレシピまで、製菓における小麦粉使いのヒントをまとめる。 |