Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
181135483 | Tamaho | 一般新書③ | 648 ロ | General Books |
Title | 豚肉の歴史 |
---|---|
Title (Reading) | ブタニク/ノ/レキシ |
Author | キャサリン・M.ロジャーズ∥著 |
Author (Reading) | ロジャーズ,キャサリン M. |
Author | 伊藤/綺∥訳 |
Author (Reading) | イトウ,アヤ |
Publisher | 原書房 |
Publisher (Reading) | ハラ/ショボウ |
Base Price | \2000 |
ISBN | 978-4-562-05168-7 |
Number of Pages, etc. | 184p |
Dimensions | 20cm |
NDC | 648.26 |
Content Description | 古代ローマ人も愛した、安くておいしい「肉の優等生」豚肉。豚肉と人間の豊かな歴史を偏見/タブー、階級意識などの視点も交えながら描く。ハム・ベーコン・ソーセージなどの加工品、現代の豚肉大量産業にも言及。レシピ付き。 |