Go to the content

Material Details

家庭料理技能検定公式ガイド4級 食べることは、未来の自分をつくること

  • Content Introduction 家庭料理技能検定4級の公式ガイド。中学生・高校生に向けて、栄養、食材、調理方法、衛生や安全、食の文化、日常食の調理について、イラストとともにわかりやすく解説する。練習問題も収録。書き込み欄あり。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
182052579 Tamaho 児童③ 596 カ Children's Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 家庭料理技能検定公式ガイド4級
Title (Reading) カテイ/リョウリ/ギノウ/ケンテイ/コウシキ/ガイド/ヨンキュウ
Subtitle 食べることは、未来の自分をつくること
Subtitle 文部科学省後援事業
Subtitle (Reading) タベル/コト/ワ/ミライ/ノ/ジブン/オ/ツクル/コト
Subtitle (Reading) モンブ/カガクショウ/コウエン/ジギョウ
Author 香川/明夫∥監修
Author (Reading) カガワ,アキオ
Author 家庭料理技能検定専門委員会∥編
Author (Reading) ジョシ/エイヨウ/ダイガク/ショウガイ/ガクシュウ/センター
Publisher 女子栄養大学出版部
Publisher (Reading) ジョシ/エイヨウ/ダイガク/シュッパンブ
Base Price \1600
ISBN 978-4-7895-6013-9
Number of Pages, etc. 120p
Dimensions 26cm
NDC 596.07
Content Description 家庭料理技能検定4級の公式ガイド。中学生・高校生に向けて、栄養、食材、調理方法、衛生や安全、食の文化、日常食の調理について、イラストとともにわかりやすく解説する。練習問題も収録。書き込み欄あり。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page