Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

味噌大全 歴史 製造法 健康効果 レシピ

  • Content Introduction 日本の食生活に欠かすことのできない名脇役であり、日本人の健康をサポートする名補佐役でもある「味噌」。その歴史から種類、製造法、地域色、健康効果、日本文化との関わりまでを紹介する。味噌を使ったレシピも掲載。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181149046 Tamaho 一般⑫ 588 ミ General Books  
91136927 Tatomi 工業・建築 588 ミ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 味噌大全
Title (Reading) ミソ/タイゼン
Subtitle 歴史 製造法 健康効果 レシピ
Subtitle 日本の伝統文化として誇る味噌のすべてがここに
Subtitle (Reading) レキシ/セイゾウホウ/ケンコウ/コウカ/レシピ
Subtitle (Reading) ニホン/ノ/デントウ/ブンカ/ト/シテ/ホコル/ミソ/ノ/スベテ/ガ/ココ/ニ
Author 渡邊/敦光∥監修
Author (Reading) ワタナベ,ヒロミツ
Publisher 東京堂出版
Publisher (Reading) トウキョウドウ/シュッパン
Base Price \3000
ISBN 978-4-490-20979-2
Number of Pages, etc. 255p
Dimensions 21cm
NDC 588.6
Content Description 日本の食生活に欠かすことのできない名脇役であり、日本人の健康をサポートする名補佐役でもある「味噌」。その歴史から種類、製造法、地域色、健康効果、日本文化との関わりまでを紹介する。味噌を使ったレシピも掲載。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page