Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

ジンの歴史(「食」の図書館)

  • Content Introduction オランダで生まれ、イギリスで庶民の酒として大流行。やがてカクテルのベースとして不動の地位を得たジン。今も進化し続けるジンの魅力を歴史的に辿る。新しい動き「クラフトジン」についても詳述。ジン名酒一覧・レシピ付き。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181150864 Tamaho 一般新書③ 588 ソ General Books  
91138021 Tatomi 「食」の図書館 588 ソ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title ジンの歴史
Title (Reading) ジン/ノ/レキシ
Author レスリー・ジェイコブズ・ソルモンソン∥著
Author (Reading) ソルモンソン,レスリー・ジェイコブズ
Author 井上/廣美∥訳
Author (Reading) イノウエ,ヒロミ
Series 「食」の図書館
Publisher 原書房
Publication Date 2018.5
Number of Pages, etc. 189p
Dimensions 20cm
Price \2200
ISBN 978-4-562-05555-5
Content Description オランダで生まれ、イギリスで庶民の酒として大流行。やがてカクテルのベースとして不動の地位を得たジン。今も進化し続けるジンの魅力を歴史的に辿る。新しい動き「クラフトジン」についても詳述。ジン名酒一覧・レシピ付き。
NDC 9 588.57
NDC 10 588.57
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<レスリー・ジェイコブズ・ソルモンソン∥著>
フードライター。特にカクテルとワインに精通。雑誌『ワイン・エンスージアスト』ほか多くの雑誌・新聞に寄稿。アメリカ・カクテル博物館諮問委員。『Chilled』誌シニア・エディター。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page