Go to the content
Home Page > Find Materials > Material Details

Material Details

胃を切った人のための毎日おいしいレシピ250 一部摘出・全摘出の方も

  • Content Introduction 胃を手術で切除した人のためのレシピ集。生活スタイルや術後の回復に合わせたレシピを、無理なく元の食事に近づけるポイントとともに紹介。退院後の食事のしかた、胃の働きや術後の後遺症なども解説する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181156937 Tamaho 閉架書庫(一般) 493.4 イ General Books  
91142037 Tatomi 閉架書庫 493.4 イ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 胃を切った人のための毎日おいしいレシピ250
Title (Reading) イ/オ/キッタ/ヒト/ノ/タメ/ノ/マイニチ/オイシイ/レシピ/ニヒャクゴジュウ
Subtitle 一部摘出・全摘出の方も
Subtitle (Reading) イチブ/テキシュツ/ゼンテキシュツ/ノ/カタ/モ
Author 木下/敬弘∥監修
Author (Reading) キノシタ,タカヒロ
Author 千歳/はるか∥監修
Author (Reading) チトセ,ハルカ
Publisher 学研プラス
Publisher (Reading) ガッケン/プラス
Base Price \1800
ISBN 978-4-05-801101-0
Number of Pages, etc. 191p
Dimensions 26cm
NDC 493.45
Content Description 胃を手術で切除した人のためのレシピ集。生活スタイルや術後の回復に合わせたレシピを、無理なく元の食事に近づけるポイントとともに紹介。退院後の食事のしかた、胃の働きや術後の後遺症なども解説する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page