Go to the content

Material Details

豆の歴史 「食」の図書館

  • Content Introduction 豆は、高級食材ではないが、持続可能な社会を目指す現代の貴重なタンパク源として注目されている。大豆やインゲン豆のほか、世界の珍しい豆と料理法を多数紹介。人間と豆の9千年の歴史を読み解く。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
181160662 Tamaho 一般新書③ 616 モ General Books  
91145312 Tatomi 「食」の図書館 616 モ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 豆の歴史
Title (Reading) マメ/ノ/レキシ
Author ナタリー・レイチェル・モリス∥著
Author (Reading) モリス,ナタリー・レイチェル
Author 竹田/円∥訳
Author (Reading) タケダ,マドカ
Publisher 原書房
Publisher (Reading) ハラ/ショボウ
Base Price \2200
ISBN 978-4-562-05854-9
Number of Pages, etc. 186p
Dimensions 20cm
NDC 616.7
Content Description 豆は、高級食材ではないが、持続可能な社会を目指す現代の貴重なタンパク源として注目されている。大豆やインゲン豆のほか、世界の珍しい豆と料理法を多数紹介。人間と豆の9千年の歴史を読み解く。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page