Go to the content

Material Details

子どもに伝えたい和の技術 10 発酵食品

  • Content Introduction 古来より続き、新しく未来へ受け継がれていく、日本のさまざまな「技術」を紹介。10は、「発酵食品」をテーマに、発酵食品のつくり方とその技、コウジカビと種麹、食品以外で活躍する発酵技術などを、写真満載で解説する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
182059275 Tamaho 児童③ 502 コ 10 Children's Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 子どもに伝えたい和の技術
Title (Reading) コドモ/ニ/ツタエタイ/ワ/ノ/ギジュツ
Volume Number 10
各巻のタイトル 発酵食品
Multi-Volume Title (Reading) ハッコウ/ショクヒン
Author 和の技術を知る会∥著
Author (Reading) ワ/ノ/ギジュツ/オ/シル/カイ
Publisher 文溪堂
Publisher (Reading) ブンケイドウ
Base Price \2500
ISBN 978-4-7999-0380-3
Number of Pages, etc. 31p
Dimensions 30cm
NDC 502.1
Content Description 古来より続き、新しく未来へ受け継がれていく、日本のさまざまな「技術」を紹介。10は、「発酵食品」をテーマに、発酵食品のつくり方とその技、コウジカビと種麹、食品以外で活躍する発酵技術などを、写真満載で解説する。
Important Points
  • Please note that due to copyright restrictions, some materials may not be available for loan.
  • Please also be aware that the latest issue of magazines cannot be borrowed until the next issue is received.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.
  • You can reserve up to five items per person using the online reservation service.
  • However, for assigned reading books, the limit is two items. Audiovisual materials (videos, CDs, DVDs) cannot be reserved.
  • Select the receiving library and press the "Add to Reservation Cart" button.

Go to the top of this page